Welcome!

********************************************************************************** Selamat Datang ke Baby Fea Collections.Kpd pelanggan yg msh trcari-cari baby tights, legging, romper, GOWN princess kami menwrkan pilihan kpd anda.Sesuai digayakan untuk brjln-jln ke Cameron Highlands, Genting Highlands, Bukit Tinggi dll, brjln mlm, ke supermarket @ saje2 nak pakai pun boleh.Kalau ada baju rompers @ gaun yang dah singkat, lagi comel untuk digayakan.Lihat model2 cilik kami.Tights/Legging boleh dipakai oleh BOBOY @ GEGIRL.Semua tights, legging & GOWN Princess yang dipamerkan adalah stok tersedia kecuali jika dinyatakan sebaliknya.
Sbg panduan utk memilih, setiap perkataan yang berwarna MERAH bermaksud, items tersebut masih lagi AVAILABLE. Kalau nk beli, cepat2 email @ leave msg kat chit chat box.MAKLUMAN DISKAUN

Jangan malu2 bertanya untuk mendapatkan harga diskaun bagi pembelian melebihi 3 items. Untuk pembelian melebihi RM50 dan ke atas, anda akan diberi gift istimewa. Bergantung pada stok yg masih ada...

**********************************************************************************
KEDAI DITUTUP!!!
Untuk makluman semua customer, kedai akan ditutup sehingga diberitahu kemudian. Saya teramat bz hujung tahun ini. Harap maklum.
**********************************************************************************

3.11.09

Jualan Penghabisan Stok!

Salam semua,

Memandangkan tinggal lagi 2 bulan utk kita sambut tahun 2010, maka dgn ini, saya akan membuat jualan penghabisan stok!!! Semua stok yg available, akan diberi harga yg sungguh istimewa. Saya nk clearkan stok sebab stok baru akan di upload thn depan.

Sekiranya, anda ingin menikmati kadar diskaun yg luar biasa, sila YM/emel saya utk sebarang rundingan.... Seriyes buyer only tau!

Jualan juga adalah berdasarkan kpd "SAPE BAYAR DULU, DIA YG DAPAT!"...

Jadi, jgn lepaskan peluang....lelong! lelong! lelong!... heheheh...

Gambar 'longgokan' item yg akan di lelong
(**ada lagi sbnrnya, tapi tak buh lam gmbr sbb takut tak muat)
Sekian...