Welcome!

********************************************************************************** Selamat Datang ke Baby Fea Collections.Kpd pelanggan yg msh trcari-cari baby tights, legging, romper, GOWN princess kami menwrkan pilihan kpd anda.Sesuai digayakan untuk brjln-jln ke Cameron Highlands, Genting Highlands, Bukit Tinggi dll, brjln mlm, ke supermarket @ saje2 nak pakai pun boleh.Kalau ada baju rompers @ gaun yang dah singkat, lagi comel untuk digayakan.Lihat model2 cilik kami.Tights/Legging boleh dipakai oleh BOBOY @ GEGIRL.Semua tights, legging & GOWN Princess yang dipamerkan adalah stok tersedia kecuali jika dinyatakan sebaliknya.
Sbg panduan utk memilih, setiap perkataan yang berwarna MERAH bermaksud, items tersebut masih lagi AVAILABLE. Kalau nk beli, cepat2 email @ leave msg kat chit chat box.MAKLUMAN DISKAUN

Jangan malu2 bertanya untuk mendapatkan harga diskaun bagi pembelian melebihi 3 items. Untuk pembelian melebihi RM50 dan ke atas, anda akan diberi gift istimewa. Bergantung pada stok yg masih ada...

**********************************************************************************
KEDAI DITUTUP!!!
Untuk makluman semua customer, kedai akan ditutup sehingga diberitahu kemudian. Saya teramat bz hujung tahun ini. Harap maklum.
**********************************************************************************

27.5.10

Headbands- Lovely, Simply & Sweety Design

New improvement!
Design kali ini hampir sama dengan design sebelum ini cuma saya berikan sedikit sentuhan yang lebih meriah tetapi tidak serabut... design sebelum ini agak simple.. Saya telah ubah ikut citarasa saya yg sentiasa inginkan kepuasan, kecantikan & kekemasan di mata saya. Saya akan ubah design & kekemasan dari semasa ke semasa. Hrga juga telah dinaikkan sedikit memandangkan kerumitan (renyah tau..) penghasilan bow serta harga elastic lace yg agak mahal & susah didapati (supplier da tau saya asik borong je, jd dorang naikkn reger!). Bagi menyelaraskan dgn harga baru headband tersebut, saya telah tambah aksesori lain spt diamond di kiri & kanan elastic lace dll tambahan lagi. Akan datang.... tag/label 'Ladybird 2 U' akan di jahit di dlm sbg trademark kedai ini since hubby baru je hadiahkan sewing machine. Senang nk jahit!

Untuk maklumat & pelbagai design sila lawati
Contoh Design SIMPLY.

Contoh Design LOVELY.
Contoh Design SWEETY.