Welcome!

********************************************************************************** Selamat Datang ke Baby Fea Collections.Kpd pelanggan yg msh trcari-cari baby tights, legging, romper, GOWN princess kami menwrkan pilihan kpd anda.Sesuai digayakan untuk brjln-jln ke Cameron Highlands, Genting Highlands, Bukit Tinggi dll, brjln mlm, ke supermarket @ saje2 nak pakai pun boleh.Kalau ada baju rompers @ gaun yang dah singkat, lagi comel untuk digayakan.Lihat model2 cilik kami.Tights/Legging boleh dipakai oleh BOBOY @ GEGIRL.Semua tights, legging & GOWN Princess yang dipamerkan adalah stok tersedia kecuali jika dinyatakan sebaliknya.
Sbg panduan utk memilih, setiap perkataan yang berwarna MERAH bermaksud, items tersebut masih lagi AVAILABLE. Kalau nk beli, cepat2 email @ leave msg kat chit chat box.MAKLUMAN DISKAUN

Jangan malu2 bertanya untuk mendapatkan harga diskaun bagi pembelian melebihi 3 items. Untuk pembelian melebihi RM50 dan ke atas, anda akan diberi gift istimewa. Bergantung pada stok yg masih ada...

**********************************************************************************
KEDAI DITUTUP!!!
Untuk makluman semua customer, kedai akan ditutup sehingga diberitahu kemudian. Saya teramat bz hujung tahun ini. Harap maklum.
**********************************************************************************

19.5.09

NEW ROMPER (0-6M)

Atas permintaan ramai, saya cuba utk 'test market' bagi ROMPER yg bersaiz 0-6M dahulu. Jika ada permintaan, baru saya akan order utk size yg lain & design yg berlainan. ROMPER yg dipaparkan di bawah adalah Brand CARTER'S. Material 100% cotton. Memang seswai bangat utk baby yg sensitif kulitnya. Namun saiz yg ada hanyalah 0-6M. Tetapi ada juga sesetgh baby umo 9M pun still leh pakai. Terdapat 4 helai berlengan pendek & 4 helai lagi berlengan panjang. Stok adalah yg tersedia. Oleh itu, siapa cepat dia dapat!!!HURRY!!!
Type : Romper Berlengang Panjang
Design : Big LOVE (sold), Colourful CAT, Super STAR (SOLD) & Merah STRIPE (SOLD)
Saiz : 0-6M
Price : RM18.00 kini RM 12.00 sahaja!!
Available : Available 1 pcs only. HURRY!!!
Sold To : Super STAR (SOLD to Aileen), BIG LOVE (sold to Baini), MERAH STRIPE (sold to sk)


Type : Romper Berlengan Pendek
Design : Green Flower, Pink MONDAY (SOLD), Green POLCADOT & Super STAR
Size : 0-6M
Price : RM 18.00 kini RM 12.00 sahaja!
Available : Available 1 pcs only. HURRY!!!
Sold To : Pink MONDAY (SOLD to Aileen), Green Flower (SOLD to sk), Green Polca (reserve to Aida)