Welcome!

********************************************************************************** Selamat Datang ke Baby Fea Collections.Kpd pelanggan yg msh trcari-cari baby tights, legging, romper, GOWN princess kami menwrkan pilihan kpd anda.Sesuai digayakan untuk brjln-jln ke Cameron Highlands, Genting Highlands, Bukit Tinggi dll, brjln mlm, ke supermarket @ saje2 nak pakai pun boleh.Kalau ada baju rompers @ gaun yang dah singkat, lagi comel untuk digayakan.Lihat model2 cilik kami.Tights/Legging boleh dipakai oleh BOBOY @ GEGIRL.Semua tights, legging & GOWN Princess yang dipamerkan adalah stok tersedia kecuali jika dinyatakan sebaliknya.
Sbg panduan utk memilih, setiap perkataan yang berwarna MERAH bermaksud, items tersebut masih lagi AVAILABLE. Kalau nk beli, cepat2 email @ leave msg kat chit chat box.MAKLUMAN DISKAUN

Jangan malu2 bertanya untuk mendapatkan harga diskaun bagi pembelian melebihi 3 items. Untuk pembelian melebihi RM50 dan ke atas, anda akan diberi gift istimewa. Bergantung pada stok yg masih ada...

**********************************************************************************
KEDAI DITUTUP!!!
Untuk makluman semua customer, kedai akan ditutup sehingga diberitahu kemudian. Saya teramat bz hujung tahun ini. Harap maklum.
**********************************************************************************

8.4.09

LEGGING TERHANGAT DI PASARAN!!!

Yeah!!! NEW LEGGING SUDAH MARI!!!!!!!
(Sila klik gambar utk imej lebih besar)

Untuk makluman semua, saiz untuk legging di bawah adalah hanya berbeza dari segi panjang seluar (length). Lebar masih sama. Jadi jgn risau! Ukuran di kira dari pinggang ke bawah. Kalau terlebih, kaki seluar boleh dilipat ke dalam. Sila YM/email saya utk mengetahui cara nk lipat kaki seluar supaya nampak cantik bila dipakai. Saya dah demo pada ank saya. Org lain takkan perasan kaki seluar itu panjang. Dan yg bestnyer, boleh di pakai lama sbb kaki dia panjang.