Welcome!

********************************************************************************** Selamat Datang ke Baby Fea Collections.Kpd pelanggan yg msh trcari-cari baby tights, legging, romper, GOWN princess kami menwrkan pilihan kpd anda.Sesuai digayakan untuk brjln-jln ke Cameron Highlands, Genting Highlands, Bukit Tinggi dll, brjln mlm, ke supermarket @ saje2 nak pakai pun boleh.Kalau ada baju rompers @ gaun yang dah singkat, lagi comel untuk digayakan.Lihat model2 cilik kami.Tights/Legging boleh dipakai oleh BOBOY @ GEGIRL.Semua tights, legging & GOWN Princess yang dipamerkan adalah stok tersedia kecuali jika dinyatakan sebaliknya.
Sbg panduan utk memilih, setiap perkataan yang berwarna MERAH bermaksud, items tersebut masih lagi AVAILABLE. Kalau nk beli, cepat2 email @ leave msg kat chit chat box.MAKLUMAN DISKAUN

Jangan malu2 bertanya untuk mendapatkan harga diskaun bagi pembelian melebihi 3 items. Untuk pembelian melebihi RM50 dan ke atas, anda akan diberi gift istimewa. Bergantung pada stok yg masih ada...

**********************************************************************************
KEDAI DITUTUP!!!
Untuk makluman semua customer, kedai akan ditutup sehingga diberitahu kemudian. Saya teramat bz hujung tahun ini. Harap maklum.
**********************************************************************************

21.1.09

TERMA DAN SYARAT PEMBELIAN

SYARAT-SYARAT PEMBELIAN :
-Reserved/booking hanya valid sehingga 3 hari dari tarikh booking. Tiada deposit yang dikenakan. Booking/reserved dikira batal pada hari berikutnya sekiranya tiada sebarang pembayaran di buat.
- Booking hanya dibenarkan kepada pelanggan yang "genuine" sahaja. Kami berhak untuk meminta bayaran deposit bergantung kepada budi bicara.
- Barang akan dipos setelah mendapat pengesahan / bukti pembayaran yang secukupnya.
- Datang ambil sendiri amatlah digalakan sebab tiada kos penghantaran.
- Barang yang telah dijual tidak boleh dipulangkan KECUALI terdapat kerosakan pada barang tersebut seperti terkoyak, dll. Sila maklumkan kepada saya dalam masa 2 hari selepas barang tersebut sampai.
- Kos pengiriman adalah tidak termasuk kos pembelian.

PENGIRIMAN :
- Pengiriman akan dilakukan setelah pengesahan bayaran telah diterima.
- Kami menggunakan perkhidmatan penghantaran spt berikut :


POSLAJU
- Pada kebiasaannya, barang yg dihantar akan sampai keesokan harinya (bergantung pd kwsn.)
**Untuk 500g Pertama
Semenanjung = RM 6.00

Sarawak = RM 8.00
Sabah = RM 9.00


POS DOMESTIK/ PARCEL
- Kos pengiriman adalah bergantung pada BERAT kesemua barang.
- Barang yang dihantar akan sampai dalam masa 5 hari (bergantung pd kwsn)
**Bawah 1 kg = RM 2.50

PEMBAYARAN :

Semua pembayaran hendaklah dimaklumkan kepada kami (terutama SELEPAS pembayaran dibuat supaya urusan penghantaran boleh dilakukan dengan segera)